Reparatie

Voor reparaties aan uw auto bent u bij Auto Service Esbeek aan het juiste adres. Reparaties zijn vaak de minder leuke ervaringen van autorijden. Reparaties brengen vaak onverwachte kosten met zich mee en komen ongelegen. Het is dus niet zo als bij een periodieke APK- keuring die wel gepland wordt. Bij Auto Service Esbeek wordt uw auto op deskundige wijze gerepareerd.

Hoe kunt u dure reparaties voorkomen?

Door uw auto jaarlijks een kleine- en/of grote onderhoudsbeurt te geven kunt u vaak reparaties aan uw auto voorkomen. Als de essentiële onderdelen van uw auto tijdig worden bij gehouden zullen deze minder slijten en minder snel aan reparatie toe zijn. Dit kan u dus veel geld besparen.

 

Waarom zijn reparaties aan uw auto vaak duurder dan onderhoud?

Reparaties zijn over het algemeen vaak duurder dan een onderhoudsbeurt. Dit komt omdat reparaties arbeidsintensiever zijn dan onderhoud. Bij onderhoud zijn er vaste protocollen voor het controleren van de auto. Bij reparaties moet de gehele auto stukje voor stukje worden nagekeken. Hierdoor zijn de monteurs langer bezig dan bij een onderhoudsbeurt, waardoor de reparaties vaak duurder uit komen.

Voor vragen of om een reparatie afspraak te plannen kunt u bellen naar:

+31 (0)13 305 05 18 of stuur een e-mail naar: info@auto-service-esbeek