Grote onderhoudsbeurt (grote beurt)

Door uw auto tijdig een grote onderhoudsbeurt te geven kunt u grotere reparaties voorkomen en dit scheelt natuurlijk in de portemonnee. Wij van Auto Service Esbeek zijn op en top thuis in het garagewerk. Tijdens de grote beurt gebruiken wij onze checklist die wij afwerken tijdens de controle. Een prijs indicatie van een grote onderhoudsbeurt is vanaf € 150,- afhankelijk van het type auto en hiermee zijn wij vaak goedkoper dan de dealer garagebedrijven.

 

Uw auto dient tijdig zijn grote onderhoudsbeurt te krijgen dit om de fabrieksgarantie op de auto niet te verliezen. Maak tijdig een afspraak of laat uw auto minimaal één keer per jaar controleren, bij Auto Service Esbeek. Door de grote onderhoudsbeurt te combineren met een APK- keuring bespaart u tijd en kosten. U kunt bij ons ook terecht voor alleen een APK- keuring voor € 35,- incl. BTW.

 

Heeft u vragen over een grote beurt of in combinatie met een APK? Bel ons dan: +31 (0)13 305 05 18 of stuur een e-mail naar: info@auto-service-esbeek.nl