APK- Keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring deze keuring is in heel Europa wettelijk verplicht. Dit om de verkeersveiligheid te kunnen waarborgen en het milieu te beschermen. Deze wet is vastgelegd in de wegenverkeerswet van 1994. Uw auto dient daarom verplicht gekeurd te worden en is het verboden om met een verlopen APK de weg op te gaan. Gaat u toch de weg op zonder dat het voertuig APK- gekeurd is kunt een boete van de Politie of van de RDW ontvangen. De APK is echter wel een moment opnamen en kan u niet garanderen dat uw voertuig de rest van het jaar geen extra onderhoud meer nodig heeft. Laat daarom uw voertuig regelmatig controleren.

Auto Service Esbeek voert deskundige APK- keuringen uit

Voor benzine- en dieselauto’s is ons APK- keuringstarief € 35,- incl. BTW. Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Uw auto APK laten keuren

Als uw auto APK- gekeurd moet worden doen wij dit graag voor u. Onze APK- Keurmeester zal ervoor zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. Wij voeren APK uit en mocht er onverhoopt toch iets aan onderhouden uitgevoerd moeten worden, dan doen wij dit direct na afstemming en met goedkeuring hierover van u. Mocht alles technisch in orde zijn dan is de APK- keuring zonder verder bijkomende kosten. Wat moet u doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw voertuig APK gekeurd wordt.

 

Is uw voertuig al eerder APK gekeurd?

Als uw voertuig al eerder is gekeurd, dan staat de vervaldatum van de APK op het APK- keuringsrapport. Belangrijk is om uw auto voor deze datum te laten keuren. Anders kunt u een boete oplopen voor het rijden zonder geldige APK. U kunt uw auto bijvoorbeeld 6 weken voor de APK vervaldatum bij ons laten keuren. Voertuig eerder laten keuren? Klik voor alle informatie hierover (nieuwe pagina)

 

Wanneer en hoe vaak APK keuren?

Auto Service Esbeek heeft voor u alle gewenste APK informatie op een rijtje gezet. Dus voor alle APK- keuringsinformatie en ook bij wijzigingen van brandstof klik hier.

 

Voor een APK afspraak plannen kunt u bellen naar: +31 (0)13 305 05 18 of stuur een e-mail naar: info@auto-service-esbeek.nl